Serveis que oferim

Reserva la teva cita anticipada

Gabinet optomètric

Tonometría, retinografía, Test de Ishihara

Gabinet de contactología

A Òptica Vallcorba adaptem lents de contacte diàries, setmanals, mensuals,  per a astigmatisme, per a vista cansada i permeables.

Adaptació de lents de contacte diàries, setmanals, mensuals,  per a astigmatisme, per a vista cansada i permeables.

Protecció ocular

Disposem d’equips de protecció ocular del Laboratori Pro-Safety by Essilor, garantides segons la norma UNEIX- EN 166, per a totes aquelles situacions en les quals una avaluació de riscos laborals les consideri necessàries.

ATENCIÓ PERSONALITZADA

T'atenem sense presses perquè tinguis la millor experiència amb nosaltres

Taller de muntatge

Tenir un taller de muntatge propi fa que puguem canviar els vidres o qualsevol problema d’una ullera al moment, per tal de que no hi hagi temps d’espera.

Assessorament d'imatge

Disposem de les marques més exclusives del mercat i assessorem al client amb prudència i sense presses per tal de que triï la ullera més adequada i surti satisfet. Donem importància al producte que venem i al servei que fem i per això sabem que la tria d’una ullera necessita el seu temps. 

Som experts en aconsellar tenint en compte els gustos, l’estil, la fisonomia i les necessitats de la persona. Disposem de les marques més exclusives del mercat i assessorem al client amb prudència i sense presses per tal de que triï la ullera més adequada i surti satisfet. Donem importància al producte que venem i al servei que fem i per això sabem que la tria d’una ullera necessita el seu temps.

Demana cita i visita’ns a la botiga