Ulleres Willian Morris London

WILLIAM MORRIS LONDON


Dissenyat a Londres i orgullosament britànic.

En 1996, Robert William Morris va crear William Morris London, una companyia independent amb una marca molt ''anglesa''. L'objectiu? Oferir ulleres de dissenyador a cada públic, proporcionant dissenys originals i magnífics que evolucionen contínuament.

Juntament amb l'amor i l'orgull que comporta la creació de les muntures, es troba el mateix nivell de treball ardu, dedicació i servei personalitzat que cada membre de l'equip de William Morris London s'esforça per brindar als seus clients diàriament. En un món corporatiu saturat, són els valors ''familiars'' els que ens diferencien. Una família que té al fundador i al director general encara al capdavant. Una família que escolta, proporciona coneixement, s'adapta a les necessitats i estableix estàndards. Tot lliurat amb amor i passió.

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers la finalitat de les quals és facilitar i possibilitar la navegació, el seu correcte funcionament i realitzar estadístiques de les visites dels usuaris.OK |