Ulleres Vuarnet

VUARNET


Vuarnet té una història única. Comença en 1957, a París en els tallers Roger Pouilloux. Aquesta òptica d'avantguarda, apassionada per l'esquí, revolucionarà el món de les ulleres de sol en inventar una lent excepcional, la Skilynx, capaç de protegir a les muntanyes i donar una visió de descans, i això fins i tot amb temps ennuvolat.

Cronologia

1957

Roger Pouilloux, òptic d'avantguarda i entusiasta de l'esquí, inventa el vidre Skilynx.

1960

NEIX LA MARCA VUARNET

És una trobada que segellarà la creació de la marca homònima VUARNET. Es duu a terme amb Roger Pouilloux en 1959, quan l'òptic ofereix al campió d'esquí francès el model 02. És amb aquestes ulleres dotades amb el famós cristall Skilynx, que li permet evitar millor els paranys dels relleus de la pista de Squaw Valley, que Jean Vuarnet guanyarà la medalla d'or de descens dels Jocs Olímpics.

Al final d'aquesta victòria, els dos homes que comparteixen una passió i una visió comuna es fan amics i decideixen unir forces per crear una marca a la seva imatge: innovadora, eficient i elegant. Va néixer la casa VUARNET.

Els anys 60

MODEL 02, LA ICONA SENSE TEMPS

El model 02 era i segueix sent indiscutiblement la referència de l'elegància en les pistes, va anar ràpidament adoptat per personatges famosos com Mick Jagger o Romy Schneider.

MODEL 06, EL GLAMUR FRANCÈS

Va ser en 1969 quan el model 06 va entrar en la llegenda protegint els ulls d'Alain Delon, de Romy Schneider en la pel·lícula La Piscine de Claude Chabrol.

MODEL 03, ESPERIT CALIFORNIÀ

El model 03 és un èxit mundial gràcies a Jeff Bridges, àlies The Dubti, en la pel·lícula The Big Lebowski dels germans Coen (1998).

Els anys 80

El somni americà

VUARNET fa el seu gran debut als Estats Units com a patrocinador oficial dels Jocs Olímpics d'estiu de 1984 a Los Angeles. És un èxit tan enorme que les emissores de radi utilitzen la fórmula ''És un dia de Vuarnet'' per anunciar un dia assolellat, lema que contínua fins avui.

2015

TORNAR A LA LLUM.

VUARNET llança una versió contemporània del seu icònic model 02 que marca el començament d'una nova era.

El seu disseny únic i la seva alta tecnologia ho converteixen en una icona de referència i estil. El seu èxit supera als Alps francesos per seduir a l'agent secret més famós de la història.

James Bond, en l'última obra de Specter porta el model Glacier i amb un simple gest elimina les carcasses extraïbles per transformar el model Glacier en un muntatge pilot clàssic per a l'ús diari.

2016

VINCENT CASSEL, NOU AMBAIXADOR DE LA MARCA

2017

LLANÇAMENT DE VUARNET HISSI

Després de 2 anys de desenvolupament, es llança la col·lecció Vuarnet Hissi que combina els millors materials d'ulleres amb els cristalls de sol minerals VUARNET® més protectors, servint un disseny refinat i decididament contemporani.

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers la finalitat de les quals és facilitar i possibilitar la navegació, el seu correcte funcionament i realitzar estadístiques de les visites dels usuaris.OK |