Òptica a Granollers

Qui som


Optica Vallcorba és una òptica familiar, fundada el 27 de novembre de 1984. Al capdavant de l’establiment d’òptica està Montse Vallcorba Llorens, diplomada en Òptica i Optometria i diplomada en Infermeria, tot i que l’òptica la va fundar la seva germana Anna Mª Vallcorba Llorens.


A Optica Vallcorba comptem amb una gran selecció de marques exclusives en ulleres de sol, ulleres graduades, ulleres infantils i lents de contacte. Ens diferenciem per l’atenció personalitzada i a mida, també per l’assessorament de la imatge personal.


Perquè cada client és únic, tenim el compromís per donar una atenció i assessorament també únic per garantir la satisfacció de cada client i atendre les seves necessitats, tant visuals com estètiques. El nostre lema és que els nostres clients queden satisfets.

Ópticas
Ópticas
Ópticas
Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers la finalitat de les quals és facilitar i possibilitar la navegació, el seu correcte funcionament i realitzar estadístiques de les visites dels usuaris.OK |