Ulleres P+us Eyewear

P+US EYEWEAR


Llançat en 2004, les ulleres es creen per demostrar la personalitat i l'estil únic.Els dissenyadors de P + US sempre estan fascinats per la tecnologia i els avanços científics en la indústria de les ulleres i la integració de materials.

P + US ha guanyat diversos premis internacionals de disseny amb els seus dissenys patentats.

TECNOLOGIA

Frontissa d'arrossegament:

La frontissa d'arrossegament consisteix en un mecanisme simple i multifuncional que proporciona una funció completa de ressort, tant cap a dintre com cap a fora. Les patilles estan dissenyades per descansar suaument i adaptar-se bé amb diferents formes de la cara. L'estructura es fàcilment ajustable i reparable.

Sense cargols:

Ajustable, la vareta és ajustable en qualsevol angle.

Frontissa de ressort:

Alta qualitat con funció de ressort complet, tant interior com a exterior.

La frontissa és increïblement prima.

Sistema Flex Lock:

La tira prima d'acer inoxidable s'usa àmpliament per sostenir les lentes de la muntura. Un patró de ziga-zaga es talla d'una làmina d'acer inoxidable per crear el sistema Flex Lock, que pot sostenir les lentes mentre proporciona una aparença extraordinària.

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers la finalitat de les quals és facilitar i possibilitar la navegació, el seu correcte funcionament i realitzar estadístiques de les visites dels usuaris.OK |