Ulleres Maui Jim

MAUI JIM


Són ulleres nascudes a les platges de Maui. La marca comença el 1980 com una petita companyia que venia ulleres de sol a la platja de Ka'anapali a Lahaina, Maui.

En detectar al mercat la necessitat d'una tecnologia en les lents que pogués combatre l'intens resplendor i els nocius raigs UV, alhora que portés a la vida els colors brillants de l'illa vam dissenyar les lents PolarizedPlus2.

Moltes lents solars el que fan és enfosquir la visió, atenuant i apagant el color, oferint una perspectiva plana, gairebé sense contrast.

La llum és una ona electromagnètica i al reflectir-se en una superfície plana (carretera, mar ...) vibra en el pla perpendicular i produeix reflexos, això apaga els colors, enfosqueix els detalls i cansa la vista. Gràcies a les tecnologies més avançades disponibles en la indústria, al nostre procés patentat de producció de les lents és el que fa possible una diferència visual sorprenent que es nota de seguida.

Apliquem a les nostres lents una barreja patentada de 3 elements de les terres rares per millorar les ones de llum vermella, verda i blava. Aquests elements augmenten i equilibra la saturació de colors.

Les nostres lents PolarizedPlus2® realcen els colors que l'ull humà percep de manera natural. D'aquesta manera, permeten apreciar colors saturats, vius, amb un nivell de contrast més marcat i una major percepció de la profunditat.

La filosofia de Maui Jim: Prenem les nostres iniciatives del sol. És una part integral de les nostres vides, tant com l'aire que respirem. Treballem en ell. Juguem sota d'ell. Ens relaxem amb ell. Sempre estem trobant noves formes de revelar més dels vibrants colors del món mentre protegim els nostres ulls dels efectes del dur resplendor i els nocius raigs.

Materials

- Cristall super fi: ofereix la millor òptica disponible, més fi i lleuger que la lent mineral convencional. Més resistent a les ratllades.

- Maui Pure: el nostre material més popular. Una òptica gairebé tan nítida com el Cristall super fi. Excel·lent resistència al trencament.

- Maui Evolution: molt lleuger i resistent al trencament i esgarrapades.

- Maui Brillant: el nostre material més avançat, pràcticament tan nítid com el vidre i molt més lleuger.

Color de les lents

- Gris neutre: lent especial per a condicions de sol directe i brillant, Les primeres lents amb alt contrast per colors més brillants i detalls més nítids.

- MauiRose: per a condicions de ple sol a ennuvolat. Màxim contrast disponible per a les condicions canviants.

- HCL Bronze: millor per a condicions de ple sol a ennuvolat. Una lent d'alt contracti, proporciona un bonic tint càlid.

- MauiHit: millor per a condicions de llum canviants. Alta transmissió per a situacions on les altres lents enfosqueixen massa. Per primera hores del dia, últimes hores de la tarda i per a dies de boira.

Tecnologia

- Polarització: la lent PolarizedPlus2 ofereix un major nivell d'eficàcia per bloquejar els centelleigs de la llum.

- Mirall doble gradient: és un recobriment aplicat a la part superior i inferior de les lents. El mirall simula el aclucament dels ulls per reduir la llum. Permet mantenir els ulls relaxats.

- FlashMirror: les noves Blau Hawaï donen un toc modern a les ulleres. Són les lents PoliarizedPlus2 però amb un nou revestiment, elimina la resplendor i realça el color.

- Maui Gradient: és una alternativa elegant al mirall doble gradient. Un mirall més fosc a la part superior que gradualment es torna més clar.

- Anti-reflective Tractament: la llum lateral o posterior que rebota a la cara interna de la lent també és molesta per a la vista. Aquest tractament absorbeix la llum de rebot, millora la claredat i elimina la fatiga ocular.

Valor afegit

- Protecció tall UV: les nostres lents bloquegen 100% dels raigs UV nocius, permeten protegir els ulls dels danys i el risc per a la salut ocular a llarg termini.

- Prevenció càncer de pell: les nostres ulleres tenen el segell de recomanació de Skin Cancer Foundation com a filtre eficaç contra els raigs UV per ulls i la pell que els envolta.

- Fortalesa i comoditat: en eliminar els reflexos les lents permeten mantenir els ulls relaxats. En eliminar la necessitat d'aclucar els ulls

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers la finalitat de les quals és facilitar i possibilitar la navegació, el seu correcte funcionament i realitzar estadístiques de les visites dels usuaris.OK |