Ulleres Lafont Paris

LAFONT PARIS


Un enfocament exclusiu per a una marca que combina el disseny, l'exigència de la qualitat francesa amb una fabricació “Made in France” (des de fa més de 40 anys) i el “chic” parisenc, tot això amb els valors d’una empresa familiar.

El 1928 Louis Lafont obre una petita botiga a París. Tres generacions més tard, aquest lloc d'estil “Art Deco” s'ha tornat una referència en el món de la creació de muntures. Philippe, nét de Louis, és el que ha arribat ha fer de les ulleres Lafont un autèntic accessori de moda.

Segons diu Thomas Lafont, una muntura ha de tenir estil i comoditat, no són només un accessori sinó un indici de la personalitat. La persona que porta les ulleres ha de gaudir-les i que sigui perfecta amb el seu estil.

La fabricació és totalment francesa, combinant herència, alta tecnologia i modernitat. Per a la fabricació d'una muntura es triguen entre 8-14 setmanes i es poden necessitar de 120 a 220 operacions, la majoria d’elles de forma manual.

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers la finalitat de les quals és facilitar i possibilitar la navegació, el seu correcte funcionament i realitzar estadístiques de les visites dels usuaris.OK |