Ulleres Julbo

JULBO


Des de 1880, Julbo no deixa d'aportar un valor afegit pel que fa a tecnologia a les ulleres de sol per gaudir dels millors moments a l'exterior.

Cada col·lecció està especialment pensada per a un esport, adaptant-nos fins i tot als nous. Les muntures tenen en compte el camp de visió, el confort, la ventilació ... sense oblidar una oferta tècnica més polivalent i urbana.

Les lents “Reactiv” estan dissenyades per als atletes amb tot tipus de terreny i condicions climàtiques. La tecnologia fotocromàtica “Reactiv” adapta instantàniament les lents a la lluminositat per a una visió més precisa, tenen una alta amplitud d'interval fotocromàtic, i el filtre polaritzat i els 5 diferents colors de lent s'adapten perfectament a la pràctica esportiva.

La col·lecció Mountain ha nascut a les muntanyes del Jura en col·laboració amb els millors alpinistes. Són ulleres amb un caràcter únic que combinen innovació, tecnologia i estil.

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers la finalitat de les quals és facilitar i possibilitar la navegació, el seu correcte funcionament i realitzar estadístiques de les visites dels usuaris.OK |