Ulleres Italia Independent

ITALIA INDEPENDENT


Comparada amb altres firmes, Italia Independent sembla una recent arribada.Però s'ha fet un lloc que creix cada dia. La marca s'ha especialitzat en productes únics, ulleres diferents, amb un ADN propi i un reconegut segell d'identitat.

Els creadors de la maraca són Giovanni Accongiagioco, Lapo Elkann i Andrea Tessitore, que el 2007 van començar el seu somni presentant la primera col·lecció. Han traslladat el seu estil en el vestir al disseny de les ulleres.

Les seves ulleres són així: amb formes tradicionals però amb materials i elements que aporten un toc modern i sempre casual. En els seus tallers s'utilitza la tecnologia més puntera i, amb un gran respecte per la professió, uneixen tradició amb modernitat.

La marca dissenya també roba i destaca, especialment, les col·leccions que realitza en col·laboració amb altres firmes i dissenyadors.

Sempre aposten per l'originalitat. Junts han creat unes ulleres molt especials combinant materials i innovació. Ulleres que canvien la seva aparença segons la temperatura ambient, ulleres amb acabat en vellut, amb tacte engomat o el clàssic efecte mat.

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers la finalitat de les quals és facilitar i possibilitar la navegació, el seu correcte funcionament i realitzar estadístiques de les visites dels usuaris.OK |