Ulleres I Leggeri de Germano Gambini

I LEGGERI DE GERMANO GAMBINI


Fa més de cent anys de l'inici de les activitats de la família Gambini en el camp de l'òptica.

Germà Gambini, un dissenyador innovador quan les ulleres a Itàlia encara es consideraven poc més que una necessitat, amb una creativitat extraordinària. Un personatge eclèctic i fascinant, precursor de la recerca i les tendències, combina qualitat i glamur, bogeria de color i línies simples i netes. Un marc signat per Germà Gambini havia d'implicar necessàriament: personalitat en el disseny, cuidat en la realització i assistència completa per a l'òptic.

Després d'una carrera esportiva en el bàsquet a principis dels anys 60, Germà Gambini ingressa en l'administració de l'empresa familiar, 4 òptiques de Gambini a Bolonya, i immediatament va revelar una gran capacitat de comprensió d'evolució del sector.

Amb el naixement de “prêt à porter”, va percebre la importància de les ulleres de moda. Treballarà durant molt temps tant en la distribució i col·laboració en el disseny de Peirre Cardin, Ferrè, Trussardi i Coveri.

A partir dels anys 70 va començar a dissenyar línies en el seu nom creant la línia “Leggeri”, famosa per les seves muntures de sol 8 grams. 

En 2008, va començar l'associació amb Faoflex, una empresa de Treviso que produeix Gambinia Itàlia, amb materials d'alta qualitat i tècniques artesanals.

En 2011 amb la mort de Germà Gambini recull el testimoni la seva filla Paola, que ha recopilat el patrimoni humà i professional del seu pare. Recull sense perdre de vista l'estil que va deixar el fundador i la seva absoluta lleialtat a la qualitat de l'artesania “Made in Italy”, amb la certesa d'oferir un producte valuós. La més alta síntesi de qualitat, estil, confort i emoció.

El projecte Germà Gambini Eyewear pretén donar a conèixer a tot el món una història de competència i passió, una realitat amb una llarga tradició, una història que representa el millor de “Made in Italy”.

L'ànima de l'estil Gambini viu avui dia en les seves ulleres.

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers la finalitat de les quals és facilitar i possibilitar la navegació, el seu correcte funcionament i realitzar estadístiques de les visites dels usuaris.OK |