Ulleres Götti

GÖTTI


LA TEVA ULLERA FAVORITA

Porta temps combinar l'artesania tradicional i la innovació industrial al més alt nivell. La implementació precisa i els detalls acuradament triats donen com resultat l'ajust ideal. Amb les seves proporcions harmonioses i una insistència a la tecnologia d'avantguarda, les ulleres representen per igual un disseny i una funcionalitat atemporals.

Estan dissenyats a Suïssa, produïts pels principals fabricants a Alemanya, Àustria i Japó, i es lliuren a detallistes especialitzats en més de 30 països. L'empresa va ser fundada en 1993 pel dissenyador Sven Götti.


COL·LECCIONS:


GÖTTI SWITZERLAND

Titani, Acetat, Banya Genuïna

Puro i lineal: pels qui lluiten pel principi de reducció, les ulleres Götti Switzerland encarnen l'autenticitat en la vida quotidiana. Les col·leccions conreen la simplicitat en la seva forma més bella; proporcionant latitud per a l'expressió del caràcter individual d'una persona.


DIMENSION GÖTTI

Ulleres impreses en 3D “hiperprecises”.

La història de “Dimension”: Abraçar la diversitat. Intercanviar identitats i personatges. Barreja les influències de la urbanitat, l'art, l'arquitectura, la moda, la naturalesa crua. Millora l'estil contemporani del carrer.

Aquestes són les millors ulleres impreses en 3D que el món coneix.

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers la finalitat de les quals és facilitar i possibilitar la navegació, el seu correcte funcionament i realitzar estadístiques de les visites dels usuaris.OK |