Ulleres Garret Leight

GARRET LEIGHT


Sempre ens inspiren els nostres viatges, els llocs als quals anem i les persones que coneixem. Però, per què veure el món quan arribes a la platja? Tornem a casa on les muntanyes s'endinsen en el mar i en l'estiu, mai entrem en realitat, amb dissenys que neixen a les platges, carrers i motels de Platja del Rei, una comunitat tranquil·la a el costat oest de Los Angeles.

Ens inspirem en les superfícies de colors i reflexos de vidre, estuc i acer, desenvolupant el sol i l'estil òptic amb construccions metàl·liques primes, totes les varetes de metall, bisellat d'acetat detallat i lents semiplanes en un Arc de Sant Martí de colors rosella. Viatgem a través de diferents dècades amb llibertat per crear estils juvenils, amb influència “retro” i moda, perfectes per al moment. I perfecte per a les teves vacances, quan el sol brilla sobre tots nosaltres.

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers la finalitat de les quals és facilitar i possibilitar la navegació, el seu correcte funcionament i realitzar estadístiques de les visites dels usuaris.OK |