Ulleres Graduades

GABINET OPTOMÈTRIC


En Optica Vallcorba som òptics-optometristas i disposem d'un gabinet optomètric en el qual, després d'una entrevista prèvia (anamnesi) podem realitzar les proves necessàries per valorar l'estat visual i poder oferir la millor solució al vostre problema visual.


Entre les proves que podem realitzar en el nostre gabinet es troben:


-Graduació de la vista.


-Refracció: primer realitzem un examen preliminar amb computadora (“autorefractómetre”) per passar després a la refracció amb “forópter” i obtenir així la graduació més adaptada al problema.


-Tonometria: la mesura de la pressió intraocular (PIO) és una excel·lent dada que , amb l'observació del fons d'ull, ens permet detectar signes incipients de glaucoma i poder remetre al oftalmòleg de manera precoç. És molt recomanable revisar la PIO una vegada a l'any a partir dels 40 anys.


-Retinografia: la retinografia és una tècnica que s'utilitza en medicina per obtenir fotos en color de la retina, que és la capa de teixit sensible a la llum que es troba a l'interior de l'ull, gràcies a la qual és possible la visió. Mitjançant aquest procediment es poden detectar diferents malalties que afecten a la retina com la retinopatia diabètica, retinopatia hipertensiva, la retinosi pigmentaria i la degeneració macular associada a l'edat (DMAE). Aquest sistema ha demostrat la seva utilitat en la detecció precoç d'aquestes malalties que són una de les principals causes de ceguesa als països desenvolupats. La retinografia és una prova senzilla, útil, segura i molt còmoda per al pacient.


-Estudi de la visió del color, amb el “Test de Ishihara”.

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers la finalitat de les quals és facilitar i possibilitar la navegació, el seu correcte funcionament i realitzar estadístiques de les visites dels usuaris.OK |