Lentilles

GABINET CONTACTOLOGIA


Per saber si un pacient pot utilitzar lents de contacte, a més de l'examen visual per saber la refracció, es requereixen unes proves específiques com prendre la mesura de la curvatura de la còrnia, el diàmetre corneal i pupil·lar. També hem de fer la prova per saber la qualitat i quantitat de llàgrima del pacient. Amb aquestes dades podem escollir el material més adequat per a cada pacient, en funció de les hores d'ús i de les activitats que vol fer amb les lents de contacte.


Tot això fa que siguin necessaris diversos dies de proves per fer una correcta adaptació, durant els quals es donen les indicacions precises per a una correcta manipulació i manteniment de les lents de contacte. D'aquesta manera la satisfacció és total, ja que portaràs el millor producte i ens assegurem que les portes de manera còmoda i segura.


En Optica Vallcorba estem especialitzats en l'adaptació de tot tipus de lents de contacte: diàries, setmanals, mensuals, per a astigmatisme, per a vista cansada, permeables … A través de l'entrevista podem trobar la lent de contacte que millor s'adapta a les vostres necessitats: per portar tot el dia, de manera puntual per fer esport, per a ocasions especials, com a complement de les ulleres, etc.

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers la finalitat de les quals és facilitar i possibilitar la navegació, el seu correcte funcionament i realitzar estadístiques de les visites dels usuaris.OK |