Ulleres Eyevan 7285

EYEVAN 7285


Eyevan són unes ulleres japoneses fetes de manera purament japonesa.

El 1972, EYEVAN va començar amb el concepte de ''Ulleres per vestir com un article de mod'' i el 1985 va fer un sensacional debut mundial, es va convertir en una marca líder mundial estimada per celebritats de Hollywood. Ha proporcionat ulleres, que s’utilitzaven per ser només una eina de correcció de la visió.

El producte EYEVAN, conegut pel seu disseny atemporal i quan observem dibuixos o arxius escrits a mà d'EYEVAN, podem veure l'artesania genuïna del Japó i la creativitat i entusiasme de l'equip de disseny d'aquells dies. En 2013, després d'aproximadament 40 anys des del seu llançament, el nou equip de disseny va reconstruir la marca EYEVAN 7285 basada en els arxius de EYEVAN i va expressar el que ells pensen que és definitivament bonic.

Les fonts de disseny són fitxers de EYEVAN, varietat de coses com ulleres vintage, telescopis, miralls de mà i eines antigues que el nostre equip de disseny inicial va recopilar, i artefactes com estructures de construcció i productes de la naturalesa que els dissenyadors van veure. Aquestes nombroses fonts de disseny es combinen i es transformen en productes com ulleres.

Per exemple, el temple prové de la ganiveteria francesa en la dècada de 1940, el marc de metall prové de l'estructura de l'equip de prova de la vista dels anys 70 i les seves parts estan inspirades en els patrons arabescos dels antics temples japonesos.

Els productes de EYEVAN 7285 es fabriquen mitjançant la combinació del treball manual dels artesans i les màquines-eina d'última generació en Sabae, província de Fukui, que ocupa el primer lloc en la producció d'ulleres al món.

Amb la combinació de processos tradicionals i els últims processos industrials, molts dels seus dissenys, que a primera vista semblen simples, són realment enginyosos. Només un grapat d'artesans que són excepcionalment hàbils en Sabae fabriquen ulleres, una per una, a través d'uns 400 processos. Es pot dir que s'assemblen més a les obres d'art que als productes industrials.

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers la finalitat de les quals és facilitar i possibilitar la navegació, el seu correcte funcionament i realitzar estadístiques de les visites dels usuaris.OK |