Ulleres Dick Moby

DICK MOBY


La nostra missió és reduir la contaminació per plàstics.

El plàstic és genial, de debò! Però no som fans de la contaminació plàstica. Només diem que no tots els residus de plàstic són dolents. Sí, la veritat amarga té un punt dolç.

Ho anomenem : The sunny side of plastic.

Som Dick Moby. Fabriquem ulleres de plàstic sostenibles. I com el nostre nom ho indica, ens agrada agitar una mica les coses. Ens agrada usar i reutilitzar el plàstic sense generar més residus en el procés. Per ajudar a fer del món un lloc millor. Per posar un somriure en la teva cara. Però sobretot, perquè t'adonis, hi ha un costat divertit del plàstic.


La qualitat és clau i la sostenibilitat reina.

Des de les nostres muntures a les nostres fundes de pell i les nostres camuses , la sostenibilitat és la nostra prioritat.

Acetat Reciclat

Juntament amb Mazzucchelli, el líder del mercat en producció d'acetat, processem acetat rebutjat per crear les nostres muntures negres. Estan fetes d'un 97% d'acetat reciclat. El 3% restant és simplement tinta negra. Un cop escullis el negre reciclat no et faràs enrere.

Acetat Biològic

Per a les muntures que no són negres fem servir acetat amb base biològica. Aquest material s'ha fabricat sense petroli brut o plastificants tòxics, reduint així la contaminació al mínim.

Estoig dur de pell reciclada

Ho diem sempre, intentem sacrificar el mínim possible. Així que les nostres fundes també són sostenibles. Estan fabricades amb pell reciclada però dura per protegir les teves ulleres.

Oceans més nets, vidres més clars

A l'estar reciclats d'ampolles de plàstic PET, les nostres camuses de microfibres reparteixen més somriures del que t'imagines. Fem 1 camusa amb aproximadament 7 ampolles de plàstic usades.


Qui som?

El començament

Està bé, sabem com això és idíl·lic, però és la veritat. La nostra missió va començar en un viatge de surf el 2012 quan ens vam enfrontar amb les enormes quantitats de residus plàstics a l'oceà i al voltant d'ell. Com a surfistes i mariners, vam decidir abordar la contaminació plàstica d'una manera positiva fent que les ulleres de sol d'alta qualitat sortissin de plàstic biodegradable o reciclat.

Després d'explorar opcions amb diversos proveïdors i productores de plàstics, ens vam trobar amb l'empresa italiana Mazzucchelli que va poder produir acetat biodegradable d'alta qualitat per a nosaltres i, a principis de 2014, vam seleccionar un fabricant italià independent de muntures artesanals.

Poc després vam fundar DICK MOBY.


“Crowdfunding”

Per fer el pagament avançat necessari per iniciar la producció de la quantitat mínima d'ulleres de sol al nostre fabricant italià, vam llançar una campanya internacional de finançament amb gran èxit. Amb aquest finançament vam poder produir la nostra primera col·lecció d'ulleres de sol, totes elles esgotant-se abans d'arribar-hi.

Al curs de 2015, Mazzucchelli va aconseguir desenvolupar residus de producció d'acetat negre, i va néixer la línia negra reciclada al 97%. Cap a finals de 2015 llancem la nostra primera col·lecció òptica i la nostra tercera col·lecció d'ulleres de sol.

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers la finalitat de les quals és facilitar i possibilitar la navegació, el seu correcte funcionament i realitzar estadístiques de les visites dels usuaris.OK |