Contacte

Formulari de Contacte

Dades de Contacte

Telèfon: 938 70 87 70 Mòbil: 618 53 59 21 E-mail: info@opticavallcorba.cat Adreça: Carrer d'Alfons IV, 63 - 08402 Granollers (Barcelona)

Responsable: Òptica Vallcorba – Montse Vallcorba Llorens. C.I.F.: 52.143.334-B. Direcció: C/ Alfons IV, 63, Local, 08402 – Granollers (Barcelona). Correu Electrònic: info@opticavallcorba.cat.

L'informem que les dades personals que conté aquest Document, estan incorporades en un fitxer sota la nostra responsabilitat, amb la finalitat de prestar el servei sol·licitat. Les dades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal. Vostè té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessaris (Reglament (UE) 2016/679).

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers la finalitat de les quals és facilitar i possibilitar la navegació, el seu correcte funcionament i realitzar estadístiques de les visites dels usuaris.OK |