Ulleres Bob Sdrunk

BOB SDRUNK


Deixa't seduir per les nostres creacions i encantat d'hipnotitzar-te!

Fundada a Itàlia en 2009 per un equip d'experts en òptica, la marca es va destacar per la recerca meticulosa del disseny, les formes, els materials i l'atenció de cada detall. 

El resultat són unes ulleres d'alta qualitat, 100% fet a Itàlia per fabricants d'ulleres amb experiència, originals i poc comunes, que millorin la identitat de la persona que porta les ulleres.

J FK, Mark, Flora, Amalia, Faith i Nabil són alguns dels nostres més venuts i són la prova que la gent està farta d'usar ulleres anònimes. Els models proposats són sempre diferents i cadascun d'ells inspira una personalitat i una forma de ser. Hi ha una idea essencial que impulsa totes les accions de la marca: evitar l'obvi i estar fos del comú. Aquesta és la raó per la qual Bob vol ser hipnòtic i et permet viure una nova experiència estètica. Bob t'estima!

Mirant al futur amb ulls del passat - futuvintage.

Bob vol crear alguna cosa que mai va existir que trobi la seva identitat en el futur, mentre que els seus orígens i les inspiracions provenen del passat. Inicialment, Bob ingressa al món de la moda i després al canal òptic impulsat per les necessitats dels seus clients.

Bob Sdrunk s'enorgulleix de la seva col·laboració amb cantants i en sèries de televisió. Però el major honor és que les celebritats internacionals com Lady Gaga, Mario Biondi, Chiara Ferragni i molts altres han usat ulleres Bob Sdrunk de forma espontània.

Encantat d'hipnotitzar-te!

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers la finalitat de les quals és facilitar i possibilitar la navegació, el seu correcte funcionament i realitzar estadístiques de les visites dels usuaris.OK |