Avís Legal i Política de Privacitat


Política de Privadesa WEB

Segons el que estableix el RGPD (Reglament (UE) 2016/679), els vam proporcionar la Informació detallada de Protecció de Dades que s'exposa a continuació:

Responsable:

Raó Social: Òptica Vallcorba - Montse Vallcorba Llorens.

C.I.F .: 52.143.334-B.

Adreça: C / Alfons IV, 63, Local, 08402 - Granollers (Barcelona).

Correu Electrònic: info@opticavallcorba.cat.

Finalitat:

L'informem que les dades de caràcter personal recollits, seran incorporades a un Fitxer sota la nostra responsabilitat, amb la finalitat de gestionar l'enviament de la informació que ens sol·licitin i facilitar als interessats ofertes de productes i serveis del seu interès. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial, durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals o se sol·liciti la seva supressió per l'interessat.

Legitimació:

Les Dades de caràcter personal obtinguts en aquesta pàgina web, així com l'oferta de productes i serveis oferts, està basada en el consentiment que se li sol·licita a l'interessat.

L'interessat tindrà dret a retirar el seu consentiment en qualsevol moment. la retirada del consentiment no afectarà la licitud del tractament basada en el consentiment previ a la seva retirada.

Destinataris:

No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal.

Drets:

Vostè com a interessat directe, té dret a obtenir confirmació sobre si en Òptica Vallcorba - Montse Vallcorba Llorens estem tractant dades personals que l'afecten, o no. Vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessaris per als fins que van ser recollits.

En determinades circumstàncies, vostè podrà sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament els conservarem per a l'exercici o la defensa de reclamacions.

En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, vostè podrà oposar-se al tractament de les seves dades. Òptica Vallcorba - Montse Vallcorba Llorens deixarà de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions.

En determinades circumstàncies, vostè tindrà dret a rebre les dades personals que li incumbeixin i que ens hagi facilitat, i transmetre'ls o sol·licitar que se'ls proporcionem a un tercer sense objecció per la nostra part (dret a la portabilitat de dades).

En determinades circumstàncies, l'informem que té dret a no ser objecte d'un decisió basada únicament en el tractament automatitzat, inclosa la elaboració de perfils, que produeixi efectes jurídics sobre vostè o li afecti significativament de manera similar.

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers la finalitat de les quals és facilitar i possibilitar la navegació, el seu correcte funcionament i realitzar estadístiques de les visites dels usuaris.OK |