Ulleres Alexander Mcqueen

ALEXANDER MCQUEEN


Des de petit  tenia clara la seva intenció de ser dissenyador, fent creacions per les seves germanes.

Ha treballat com dissenyador en cap per  John Galliano i després per Givenchy,  on va poder començar a dissenyar amb el seu nom. Es va donar a conèixer pels seus dissenys trencadors i la seva clientela fidel.

La imatge “d’enfant terrible”, la seva creativitat transgresora i el “savoir-faire” l’han fet un dels més prestigiosos i polèmics dissenyadors.

Va ser un dels dissenyadors de la “moda salvatge”, sempre  buscant la feminitat.

L’estil de McQueen se caracteritza per una brutalitat temperada amb fantasia i un toc gòtic, amb alguns dels mítics elements de la marca com calaveres, tatxes i “piercings”. Tots els models es realitzen amb una gran influència i respecte per la tradició artesanal, combinant el treball manual amb la visió creativa i  els impecables acabats de la manufactura italiana.

Sarah Burton, la seva mà dreta, és la directora creativa de la marca, al aconseguir múltiples premis, continua amb la firma Alexander McQueen.

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers la finalitat de les quals és facilitar i possibilitar la navegació, el seu correcte funcionament i realitzar estadístiques de les visites dels usuaris.OK |